Viktigheten av Kvalitet

Hos Hage&Fasade As/HF bygg og hytte Rehabilitering vet vi at maling er ikke bare maling. Vi forstår viktigheten av å velge riktig maling og farge, samt å utføre grundig grunnarbeide. Kundenes ønsker og behov er alltid i fokus når vi utfører malerarbeidet. Utforsk våre tjenester og la oss hjelpe deg med å transformere ditt hjem eller hytte med et nytt strøk maling av høy kvalitet.

Vi er stolte av å tilby malingstyper av høy kvalitet som ikke inneholder giftige stoffer hos Hage&Fasade AS/HF bygg og hytte Rehabilitering. Vi bruker kun kjente merker som Jotun for å sikre at våre kunder får produkter av høyeste kvalitet. Ved å velge våre malingstyper kan du være trygg på at du tar et miljøvennlig valg uten å gå på kompromiss med kvaliteten.


Vurderinger fra tidligere kunder er en viktig del av vår virksomhet her hos Hage&Fasade As/HF bygg og hytte Rehabilitering. Vi er stolte av å ha et imponerende antall positive tilbakemeldinger som bekrefter vårt engasjement for kvalitet og profesjonalitet. Vi verdsetter våre kunders tilfredshet over alt annet, og fortsetter å jobbe hardt for å levere enestående malerarbeid og rehabiliteringstjenester til alle våre kunder.

STYLE by IsabelleanbefalerHage & Fasade As.

8.juni

Har brukt dette firmaet flere ganger Fleksible, løsningsorienterte og dyktige. God pris og hyggelige ansatte

Isabelle

Kjell ArveanbefalerHage & Fasade As.

20.oktober2022

Hei godtfolk. Da har jeg hatt besøk av et fantastisk firma ved navn Hage og Fasade as. Disse har gjort en jobb på mitt betongstein tak som var veldig tilgrodd og avflasset. Nå har dem vasket ned skikkelig taket samt (etter 1 dag tørke) satt inn steinen på taket med 4 lag impregnering. Dette ble gjort på en utrolig proff måte og de er faglige dyktige. Alt av forsikringer og sertifisering var på plass. Prisen på dette var et kampanjetilbud som dere med skitne tak ikke vil gå glipp av. Tusen takk for en proff jobb. I tillegg så hadde dem vasket hele innkjørselen i samme pris. Ta kontakt med disse dyktige folkene så får dere en god pris. Hilsen en med tett tak til vinteren .

Mvh

Kjell Arve Dyrnes

Mari Møyland SannesanbefalerHage & Fasade As.

18.oktober2022

Hage &Fasade as gjorde en skikkelig bra jobb på taket hos oss. Vil anbefale andre til å bruke firmaet. De er nøye, bra pris og veldig hyggelige å ha med å gjøre.


Mette Napstad GabrielsenanbefalerHage & Fasade As.

Favoritter11.oktober2022

Vi fikk grundig vask på hustak og garasje.

Etterpå ble takene impregnert × 2.

Veldig trivelige folk, vi er kjempefornøyd.

Mette og Tore i Langesund

Martin KjærsgaardanbefalerHage & Fasade As.

21.november2022

Ekstremt hyggelige folk og god service - anbefales!

Vi hos Hage&Fasade As/HF bygg og hytte Rehabilitering vet hvor viktig det er å ha et flott inne og uterom. Våre erfarne malere tar seg av alt fra planlegging til gjennomføring for å sikre at du får det resultatet du ønsker. Vi setter kunden i fokus og sørger for at alle behov og ønsker blir oppfylt. Med vår ekspertise og dedikerte arbeid gir vi deg et plettfritt resultat som du vil elske.

Vårt team hos Hage&Fasade As/HF bygg og hytte Rehabilitering er eksperter på å skape vakre og funksjonelle uteområder av høyeste kvalitet. Enten du trenger å male eller friske opp fasaden på huset ditt, eller ønsker å rehabilitering av hagen din, kan du stole på at vi leverer det beste materialet, ekspertisen og rådene. Våre erfarne ansatte står klare til å veilede deg gjennom hele prosessen for å sikre at resultatet blir akkurat slik du ønsker det.